Institutul Naţional de Cercetări Economice, vă invită la lansarea de carte „ASIGURAREA CU PENSIE DE ÎNTREȚINERE A COPIILOR CU PĂRINȚI DIVORȚAȚI”, autori: Inga Chistruga-Sînchevici și Roman Talmaci. Evenimentul va avea loc la 15 mai 2018, ora 11.00, în incinta Institutului Naţional de Cercetări Economice (str.I. Creangă 45, et. 3, sala 309).

Pentru mai multe detalii accesați aici.

Institutul Naţional de Cercetări Economice al AŞM, Vă invită la lansarea Policy Paper „Indicele Integral Teritorial de Securitate Demografică: dinamica în anii 2014-2016”,  elaborat în parteneriat cu UNFPA, Fondul ONU pentru Populație și Ministerul Sănătății, Muncii  și Protecției Sociale.

La acest eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor de stat, ministerelor, APL, Fondului ONU pentru Populație, mediului academic, societății civile și alți parteneri sociali.

Evenimentul va avea loc la 19 decembrie 2017, ora 10.00, în incinta Le Roi Convention Center, Chişinău, str. Sfatul Ţării 29, etajul 3 (vis-à-vis de Casa ONU).

Agenda preliminară se anexează. Vă rugăm, să confirmați participarea la numărul de telefon (022)50-11-40, sau la adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă așteptăm!

Vezi aici agenda. 

Institutul Naţional de Cercetări Economice al AŞM, vă invită la prezentarea raportului „Tinerii pe piaţa muncii din Republica Moldova: competenţe şi aspiraţii” și consultarea constatărilor raportului “Incluziunea tinerilor aflaţi în afara sistemului de educaţie, formare şi ocupaţie profesională (tinerii NEET)”. Studiile sunt realizate în cadrul proiectului ”Observatorul de competențe axat pe tineri”, susținut de RBEC Catalytic Facility, finanțat de Guvernul Turciei în parteneriat cu UNDP, UNFPA, SDC, CNTM.

Evenimentul va avea loc la data de 24 noiembrie 2017, ora 10.00, în incinta Le Roi Convention Center, Chişinău, str. Sfatul Ţării 29, etajul 3 (vis-à-vis de Casa ONU).

Яндекс.Метрика